banner

Redhack anneleri unutmadı




Hacker grubu RedHack, Anneler Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sitesini hack’ledi.

redhackRedhack anneler gününü unutmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sitesine bırakılan mesajda, “Her savaşta sadece anneler ölür. Annelere kıymayın efendiler” ifadeleri yer aldı.

RedHack adıyla tanınan Kızıl Hacker’lar, Anneler Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sitesini hack’ledi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre siteye, Cumartesi Anneleri ile eşi tarafından katledilen Ayşe Paşalı’nın fotoğrafını koyan ve bütün annelerin Anneler Günü’nü kutlayan RedHack, bakan Fatma Şahin’in kadın cinayetleri yerine dizilere kafa yorduğunu vurguladı.

Siteye bırakılan mesajda “Annelere kıymayın efendiler. Anneleri üzmeyin…” ifadeleri kullanıldı.

(ntvmsnbc)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.