banner

150 TL’ye akıllı telefon geliyor




Microsoft Türkiye Genel Müdürü Özmen, şubat ayında 150-200 liralık akıllı telefonların piyasaya çıkacağını söyledi.

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleşen Microsoft Bilişim Zirvesi 2012'nde yaptığı konuşmada, günümüzde şirketlerin birçok departmana sahip olduğunu ve bunlar arasında iletişim kurmanın Windows 8 daha kolay hale gelebileceğini belirtti. 

Arek, ''Bugün akıllı telefonlar 1500-2000 bin lira civarında fiyatlara sahip. Şirketler çalışanlarına bu cihazları vermekte zorlanıyor. Şubat ayında 150-200 liralık telefonlar çıkacak, bunlar 1500-2000 liralık telefonlarla aynı platformlara sahip olacak'' diye konuştu.

Microsoft'un Türkiye'ye değer verdiğini, Türkiye'nin Windows 8 lansmanının yapıldığı 19 ülkeden biri olduğunu vurgulayan Özmen, Microsoft'un ayrıca Türkçe klavyeye de büyük önem verdiğini, uygulamaların da Türkçe kullanıma sunulduğunu kaydederek, bu durumun Türkiye'ye teknoloji konusunda masaya oturma imkanı sağladığını kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.