banner

‘Cep’te tarife karışıklığı sona eriyor




Cep telefonu kullanıcıları artık operatörlerin sunduğu tarifeleri internet sitelerinden 19 Mart’tan itibaren karşılaştırabilecek ve kendileri için en uygun tarifeyi seçebilecek

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, ''Vatandaşlarımız, 19 Mart itibariyle tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapabilecek'' dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobil telefonlarda tarife sayısının her geçen gün arttığını, bu nedenle vatandaşların en uygun tarifeyi seçmekte zorlandığını belirterek, ''Cep telefonlarında tarife karışıklığına son vermek için işletmecilerin internet sayfalarından tarifeler arası karşılaştırma yapan uygulama sunmalarını istedik. Vatandaşlarımız 19 Mart itibariyle artık tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapabilecek'' dedi.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.