‘Cep’te tarife karışıklığı sona eriyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Eğitim Teknolojsi
- Pazar, 17 Mart 2013 13:27 tarihinde oluşturuldu
Cep telefonu kullanıcıları artık operatörlerin sunduğu tarifeleri internet sitelerinden 19 Mart’tan itibaren karşılaştırabilecek ve kendileri için en uygun tarifeyi seçebilecek
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, ''Vatandaşlarımız, 19 Mart itibariyle tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapabilecek'' dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobil telefonlarda tarife sayısının her geçen gün arttığını, bu nedenle vatandaşların en uygun tarifeyi seçmekte zorlandığını belirterek, ''Cep telefonlarında tarife karışıklığına son vermek için işletmecilerin internet sayfalarından tarifeler arası karşılaştırma yapan uygulama sunmalarını istedik. Vatandaşlarımız 19 Mart itibariyle artık tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapabilecek'' dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
Yeni Çağın Öğrenmesi Değil Öğrenmenin Yeni Çağı
-
Genişletilmiş Gerçeklik Laboratuvarları Türkiye’ye yayılacak
-
Öğrenci Performansını Artırmada Bilgisayarların Rolü
-
YZ’ye göre öğretmenlik mesleğinin geleceğini emekli öğretmen büyükanne ile öğretmen torunu konuşuyor!
-
Emko, son teknoloji led akıllı tahtası Nova 4’ün lansmanını GESS Dubai’de gerçekleştirdi
-
Derslig'le öğrencilerin başarı performansları artıyor
-
Okullarda Teknoloji Eğitiminde Türkiye’nin İlk Online Öğrenme Platformu: bilisimgaraji.com
-
Sınav dijital performansını Myexamy ile zirveye taşıyor
-
Derslig, fark yaratan uygulamalarıyla öğretmen, öğrenci ve velinin yanında
-
Geleceğin anahtarı doğuştan dijital olan nesillerde