banner

Öğrenci yurdu ve notere eşzamanlı bombalı saldırı




Batman'da öğrenci yurdu ve noter binasına eşzamanlı bombalı saldırı düzenlendi.

İlk saldırı saat 23.00 sularında Cumhuriyet mahallesi 1508 Sokak'ta bulunan Bahçelievler erkek öğrenci yurduna düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından atılan parça tesirli bombanın patlaması sonucu binanın kapı camları kırıldı. Aynı saatlerde aynı mahalledeki 1504 Sokak'ta buluan 6. Noter binasına ses bonmbasıyla ikinci saldırı gerçeleşti. Saldırı sonrasında bazı evlerin camları hasar gördü.

Polis olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini sürdürüken, polisin operasyon başlattığı öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.