banner

Öğrenci yurduna saldırı




Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen grup, içerisinde öğrencilerin bulunduğu özel bir yurda ses bombası, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdı. Olayda can kaybı yaşanmazken, yurtta hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yasef Mahallesi'nde toplanan yüzleri kapalı bir grup, aynı mahalledeki özel bir öğrenci yurduna saldırdı. Olay esnasında yurtta bulunan öğrenciler arasında panik yaşandı.

İçerisinde çok sayıda öğrencinin bulunduğu yurda ses bombası, molotofkokteyli ve havai fişek atan gruba, olay yerine gelen zırhlı polis araçları müdahale etti. Yüzleri kapalı göstericiler ara sokaklara kaçtı.

Yurt çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada 27 Mayıs 2011'de Cizre'de düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında çoğunluğu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bulunduğu özel bir yurda atılan molotofkokteyli nedeniyle 3 öğrenci yaralanmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.