banner

İstanbul’da yarın okullar tatil edilecek mi?




11 Şubat Çarşamba günü İstanbul’daki kar tatili yapılacak mı?  İstanbul Valiliği yarın okulların tatil edilmediğini açıkladı.

İstanbul'da kar yağışı sabah saatlerinden itibaren etkisini artırmaya başladı. Öğrenciler yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini şimdiden merak etmeye başladı. Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde art arda çıkan tatil haberlerinin ardından İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada "Çarşamba günü okulların tatil edilmesi ile ilgili Valiliğimizce alınmış bir karar yoktur. Meteorolojik veriler bu akşam değerlendirilecektir" denildi.

Hürriyet.com.tr, İstanbul’daki okulların yarın tatil edildiğini açıkladı. Valilikten son dakika açıklamasıyla okulların tatil edilmediği meteorolojik verilere göre akşam değerlendirme yapılacağı bildirildi. Valilik açıklamasının ardından internet sitesi haberi kaldırdı ve okuyucularından özür diledi.

 

 

İşte İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama;

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.