banner

İstanbul’da kar tatili uzatılacak mı?




İstanbul’da okullar 19 Şubat Perşembe günü de tatil olacak mı? Merak edilen bu soruya İstanbul Valisi Vasip Şahin cevap verdi

İstanbul’da dün başlayan ve adeta hayatı felç eden kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Kar yağışı bugün de etkisini artırarak devam ediyor. Şimdi gözler merakla İstanbul’da kar tatilinin yarın da devam edip etmeyeceği kararını verecek olan valiliğe çevrildi. İstanbul Valisi kar tatili ile ilgili açıklama yaptı; Şahin, tatil ile ilgili kararlarını akşam saatlerinde vereceklerini açıkladı.

Vali Vasip Şahin, “Yarınla ilgili değerlendirmemizi akşam saatlerinde yapacağız. Tatili öncelikle trafik güvenliği açısından yapıyoruz. Okul servisleri trafiğe çıkmadığı için trafikte nispi bir rahatlık sağlanıyor” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.