banner

Başbakan, öğretmenlere ek ödeme için yeşil ışık yaktı




Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile öğretmenlerin taleplerini görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, öğretmenlerin ek ödeme isteklerini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ileteceği belirtildi.

Erdoğan ile öğretmenlerinin bir diğer gündeminin de 4+4+4 sistemi olduğu, Memur-Sen’in, sistemde yaşanan altyapı sorunlarını Erdoğan’a ilettiği belirtildi. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu görüşmede, 4+4+4 eğitim sisteminde genel yaklaşımın olumlu olduğunu, ancak uygulamada sorunlar yaşandığını kaydetti. Talepleri dinleyen Erdoğan’ın, ek ödemelerle ilgili talebi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e iletme sözü verdiği belirtildi. Erdoğan’ın, eğitim altyapısı ile ilgili şikayetleri de dikkate aldığı ve konuyu Milli Eğitim Bakanı ile konuşacağı kaydedildi.(kaynak milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.