banner

Öğrencinin burnundan getirdiler!




Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a, Adana’da yumurta atma girişiminde bulunan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki E.E.E. polis tarafından gözaltına alındı.

Bakan Suat Kılıç, kentteki bazı spor tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya geldi. Kent merkezindeki tesisleri gezen Kılıç, daha sonra inşaatı tamamlanan Çukurova Üniversitesi’ndeki (ÇÜ) Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu’na gitti. Bakan Kılıç, burada davul- zurnayla karşılandı.

Bakan Kılıç, çalınan türküyü dinledikten sonra ÇÜ öğrencisi olduğu ileri sürülen E.E.E. tarafından protesto edildi. E.E.E., "Biz ODTÜ’de uyarmıştık. Çukurova Üniversitesi’ne neden geldiniz? Buraya AKP giremez" diye bağırdı.

Ardından da Bakan Kılıç’a elindeki yumurtayı atmak istedi. Hemen araya giren korumalar, gencin hem ağzını kapattı hem de yumurtayı atmasını engelledi.

Yumurta yere düşerek kırılırken, protestocu genç polis tarafından gözaltına alındı.Eyleme tepki vermeyen Bakan Kılıç, yurda girip, öğrencilerle sohbet etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.