banner

Bizim Okul dizisi yayından kaldırılıyor!




Özel bir lisede öğrenci ve öğretmenlerin komik hikayelerini konu alan ATV’nin dizisi ‘Bizim Okul’ yayından kaldırılıyor.

ATV'de geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan 'Bizim Okul' dizisinin ekran macerası kısa sürdü.

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu'nun lise komedisi dizisi Bizim Okul ekrana veda ediyor. Akasya Durağı ekibinin oyuncularının da yer aldığı ve başrollerinde Zeki Alasya ve Cem Davran'ın oynadığı Bizim Okul, 23 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 7. bölümüyle erken final yapacak.

Eğitimciler tepki göstermişti

Özel bir lisede öğrenci ve öğretmenlerin komik hikayelerini konu alan dizi, daha önce de öğretmenlere takılan lakaplar ve senaryosu nedeniyle Milli Eğitim ve eğitimcilerin tepkisine yol açmıştı. Yönetmeni de değişen diziye zorunlu bir ara verilmiş, senaryosundaki düzenlemelerin ardından gençlere toplumsal mesaj da veren bir dizi olarak yeniden yayınlanmaya başlamıştı.

Düşük reyting aldı

ATV'nin Cumartesi akşamı prime time kuşağında saat 20.00'de ekrana getirdiği Bizim Okul dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Dizi geçtiğimiz hafta TNS reytinglerinde Total'de 20. sırada, AB grubunda 26. sırada yer bulabilmişti.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.