banner

Bakanlık Onaylı İlk K12 AR-GE Merkezi Mektebim’de




Kurulduğu günden itibaren eğitim sektöründe gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ve eğitim yaklaşımlarıyla dikkat çeken Mektebim, bir ilki gerçekleştirerek AR-GE Merkezi kurdu.
mektebim_ar_ge4. Sanayi Devrimi olarak adlandırılan Endüstri 4.0’ın gerekliliklerini ve 21. yy becerilerini eğitim sistemine dahil eden Mektebim, kurduğu AR-GE Merkezi ile eğitim öğretim faaliyetlerini araştırma konularıyla destekleyecek. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan ve gerçekleştirilecek projelerin Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının görevlendirdiği hakem heyetlerinden tam not aldığı AR-GE Merkezi, geleceğe yönelik inovatif çözümler üreterek eğitim sektöründe daha önce yapılmamış ürünler ortaya koyacak.
AR-GE Merkezi ile ülkemizde ve tüm dünyada özellikle eğitim alanında kullanılabilecek yerli ve milli ürün oluşturmayı hedefleyen Mektebim, uluslararası projelerle de çalışmalarını sürdürecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.