banner

KYK taahhütname onay işlemleri yarın sona eriyor




Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumundan burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin taahhütnamelerini onaylama işlemleri, 31 Ocak'ta sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, yurt içinde öğrenim gören ve 2014-2015 öğretim yılında burs ile kredi almaya hak kazanan öğrencilerin taahhütnamelerini onaylamaları gerekiyor.

Öğrencilerin PTT şubelerinden alacakları şifre ile "www.turkiye.gov.tr" adresinden gerçekleştirilecek işlemleri 31 Ocak'a kadar yaptırmaları gerekiyor. 

Taahhütnameleri onaylamayan öğrenciler haklarını kaybedecek. Yurt dışında öğrenim gören öğrencilerin burs ve kredi onaylama işlemleri ise 31 Mart'ta sona erecek.

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu, lisans öğrencilerine aylık 330 TL, yüksek lisans öğrencilerine 660 TL ve doktora öğrencilerine ise 990 TL ödeme yapıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.