banner

Özyeğin Üniversitesi’nden başarılı sporculara öğrenim bursu




Öğrencilerine sunduğu olanaklarla sıkça gündeme gelen ve geçtiğimiz akademik yılda öğrencilerinin yüzde 85’ini tam veya kısmi burslu kabul eden Özyeğin Üniversitesi, 2013-2014 akademik yılında da alanında başarılı sporculara öğrenim bursu vermeye devam ediyor.

Şartları ne olursa olsun başarılı öğrencilerin kaliteli eğitime ulaşması gerektiği inancıyla hareket eden ve öğrencilerinin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif gelişimlerine de büyük önem veren Özyeğin Üniversitesi, 2013-2014 akademik yılında da öğrencilerini çeşitli burslarla karşılıyor. Geçtiğimiz akademik yılda basketbol, yüzme, eskrim gibi branşlarda başarılı öğrencileri İşletme, Bankacılık ve Finans, Endüstri Mühendisliği, Psikoloji, Otel Yöneticiliği ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programlarına sporcu bursuyla alan Özyeğin Üniversitesi, önümüzdeki akademik yılda da tenis, yüzme, masa tenisi, voleybol, basketbol, eskrim ve yelken gibi alanlarda başarılı sporcu gençlere iyi ve kaliteli eğitimin kapılarını açmaya devam edecek. 

Branşında birinci, ikinci ligde yer alan spor kulüplerinde faal sporculuğu devam eden veya ilgi duyulan ferdi spor branşında ulusal veya uluslararası yarışmalarda ilk üç derece alan yeni kayıt yaptıracak öğrencilere koşullu olarak burs tahsis edilecek. Spor bursu sağlanan öğrenciler, elde ettikleri sportif başarılara göre, güz ve bahar dönemlerinde, kayıtlı oldukları diploma programı öğrenim ücreti üzerinden yüzde 50’ ye varan oranda burs alacaklar.

Akademik başarıları öncelikli olmak üzere, kendi branşlarında Özyeğin Üniversitesi’ni temsil edebilecek sporcu gençlere imkân sağlamak amacıyla ilk olarak 2011-2012 akademik yılında uygulamaya konulan ‘Sporcu Bursu’ karşılıksız olmakla birlikte burs verilecek branşlar, bursun kapsamı, yararlanma ve devam koşulları, her akademik yılın başında yeniden belirleniyor.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden detaylı bilgi alınabilir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.