banner

ABD'de okulda silahlı saldırı dehşeti




ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Sparks kentinde, bir ortaokulda düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ağır yaralandığı belirtildi.

nevada okula saldırıPolis, Sparks Ortaokulundaki saldırının, ilk dersin başlamasından kısa bir süre önce, kampüs içerisinde, okul binasının dışında düzenlendiğini 2 kişinin öldüğünü, 2 kişinin yaralandığını bildirmekle yetindi.

Vurulduğu belirtilen şüpheliyle saldırıda ölen ve yaralananların kimliklerine ilişkin bilgi verilmedi.

Okul yetkilileri "artık tehlike kalmadığını" belirtirken, 700 kadar öğrencinin eğitim gördüğü ortaokulun ve hemen yakınındaki ilkokulun boşaltıldığı, derslerin iptal edildiği bildirildi.

Saldırıya ilişkin ilk haberlerde, olay sırasında bir kişinin yaralandığı belirtilmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.