Özel öğretim kurumlarından sorumlu yöneticiler kampa alındı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 23 Ağustos 2014 15:56 tarihinde oluşturuldu
MEB, özel öğretim kurumlarından sorumlu olan 700 yöneticisini Afyonkarahisar'da kampa aldı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), özel öğretim kurumlarından iller düzeyinde sorumlu olan İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve yeni atanan şube müdürlerinden oluşan 700 yöneticisini kampa aldı.
Sandıklı ilçesinde bir otelde, 6 gün önce başlayan ve 81 ilden yöneticinin katıldığı seminerlerde, "dönüşüm ve teşvikler", "eğitim öğretim desteği" ve "özel öğretim kurumlarının işleyişi"ne ilişkin hizmet içi eğitim veriliyor. Ayrıca, Özel Öğretim Kurumları mevzuatı uygulamasının nasıl yapılacağının anlatıldığı eğitimlerde, sahada yaşanan zorluklarla ilgili yetkililerle paylaşım sağlanarak dönüşler alındı.
MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, sahayla alışveriş yapılan bu çalışmaları çok önemsediğini ifade etti.
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ise katılımcılara alanı beraber yöneteceklerini, bu açıdan katılımcıların görüşlerinin ve katkılarının çok önemli olduğunu belirtti.
Seminer, yarın akşam sona erecek.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak