banner

Üniversitesi öğrencilerinden yurt protestosu




Siirt Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda kalan bazı öğrenciler, suların akmadığını, yemek fiyatlarının yüksek olduğunu öne sürerek eylem yaptı.

siirt yurt protestoSiirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi önünde toplanan öğrenciler, adına konuşan Fatih Tutula, suların akmadığını, kantinde ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu ve asansörün çalışmadığını öne sürdü.

İsteklerinin yerine getirilinceye kadar eyleme devam edeceklerini ifade eden Tutula, "Bir haftadır ne sıcak su ne de soğuk su akıyor.  Kantindeki fahiş fiyatlardan dolayı yemek yiyemiyoruz. Asansörlerimiz çalışmıyor, geçen seneden beri aynı şekilde devam ediyor. Bu sorunlarımızın giderilmesi için buradayız" diye konuştu.

Yurt koşullarının iyileştirilmesini isteyen öğrencilerin 2 saat süren yol kapatma eylemi, Kredi ve Yurtlar Kurumu yetkililerin devreye girmesiyle sona erdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.