banner

TÖZOK başkanlığına Zafer Öztürk getirildi




Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal'ın koronavirüsten vefatının ardınan , derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına derneğin yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Florya Koeji Genel Müdürü Zafer Öztürk getirildi.

zafer_ozturkAtamayla ilgili TÖZOK'tan aşağıdaki açıklama paylaşıldı:

Dernek yönetimlerinde, tüm yönetim organizasyonlarında olduğu gibi devamlılık esastır. Bu nedenle Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın F. Nurullah Dal’ı kaybetmenin acısını yaşadığımız bu zor günlerde, yönetimi yapılandırma ihtiyacı doğmuştur. Tüm dünyayı sarsan salgın nedeniyle şu an olağan ya da olağanüstü genel kurul yapmak ne mümkün ne de akılcı olacağından, dernek tüzüğüne uygun olarak yönetim kurulu içinde seçim yoluyla görevlendirme yoluna gidilmiştir.

 

Yönetim Kurulu’nun 23 Aralık 2020 tarih ve 20 nolu sayılı kararıyla Zafer ÖZTÜRK Yönetim Kurulu Başkanlığına, Saim MERAL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Erdoğan BOZDEMİR YK Muhasip Üyeliğine, Nesrin CİHANGİR YK Genel Sekreterliğine seçilmiştir. Asil üyelikten boşalan yere yedek üyelerden Kenan TAÇYILDIZ seçilmiştir.

 

Yönetim Kurulu, 1951 yılından bu yana olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da Ulu Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasasına uygun olarak, öncelik sırasına göre ülkemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve kurumlarımızın iyiliği için hizmet vermeye devam edecektir.

 

Bu vesile ile bir kez daha merhum F. Nurullah DAL’ı rahmetle anıyor, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Saygılarımızla,

               

Zafer ÖZTÜRK

Yönetim Kurulu Başkanı

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.