banner

LYS'de Yamanlardan rekor başarı




2015 LYS’de Yamanlar Eğitim Kurumlarının 3 öğrencisi Türkiye Birinciliğini elde ederken 25 öğrencisi de ilk 100'de yer aldı.

yamanlar koleji2015 Üniversite Yerleştirme Sınavı LYS’de Yamanlar Eğitim Kurumlarının 3 öğrencisi Türkiye Birinciliğini elde ederken 25 öğrencisi de ilk 100'de yer aldı.

Karşıyaka ve Kemalpaşa Özel Yamanlar Liselerinin 3 öğrencisi 13 Puan türünde Türkiye Birincisi olurken, ilk 3'te 5 öğrencisi 27 derece, ilk 10'da 8 öğrencisi 60 derece, ilk 100'de 25 öğrencisi 216 derece elde ederek kırılması zor bir rekora imza attılar.

Bununla birlikte Özel Yamanlar Liselerinden mezun olan öğrencilerin büyük bir bölümü Türkiye'nin en önde gelen üniversitelerine yerleşecek puanlar elde ettiler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.