banner

Sevinç Eğitim Kurumları Türkiye’ye Açılıyor!




Türkiye’nin nesilden nesile devredilerek yenilenen köklü eğitim kurumu Sevinç Eğitim Kurumları Türk eğitim sistemini ileri seviyeye taşıyacak bir açılım başlattı. Sevinç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Boy 38 yıldır istikrarlı bir şekilde büyüyen ve gelişen markanın Türkiye’ye açılım hedeflerini ve eğitime getirecekleri yeni soluğun heyecanını artı eğitim’e anlattı.

mehmet_boy_nisan_2024Boy, “Sadece öğrencilere ve eğitimcilere değil, ilkelerimizle uyumlu yatırımcılara da kapılarımızı araladığımızı gösteren eğitim kataloglarını ve yatırımcı kitapçığını, Sevinç Eğitim Kurumları Pazarlama biriminin ve Genel Müdürlük ekibinin özverili çalışmaları sayesinde Türkiye genelindeki 13 bin adrese kurum markalı kutular içinde 3 gün gibi kısa bir sürede ulaştırmayı başardık” diye konuştu.

İlkeli eğitim anlayışıyla 38 yıldır istikrarlı şekilde eğitim modelini yenileyen Sevinç Eğitim Kurumları, kurum kimliğini bütün Türkiye’ye yaymayı hedefleyen yeni açılım kararı aldı.
1986 yılında Bakırköy’de dershane olarak başladığı yolculuğu, bugün İstanbul’da birden fazla şubesiyle sürdüren Sevinç Eğitim Kurumlarının, kısa sürede güvenilir ve köklü bir eğitim kurumu olarak Türkiye eğitimine yön veren çatılardan biri haline geldiğini ifade eden Sevinç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Boy, büyüme serüvenindeki ana etkenin hızlı değişimlere ayak uydurma gereksinimi olduğunu belirtiyor. Kurumun, özellikle son yıllarda sınav sisteminde yapılan değişikliklerin oluşturduğu olumsuz koşulları ortadan kaldıran hedefe yönelik ve nitelikli eğitim metotlarını İstanbul dışına dağıtma hedeflerinden ise şu şekilde bahsediyor: “1986 yılında çağdaş eğitim anlayışıyla başladığımız yolculuğun bugün nesilden nesile aktarılan 3. kuşağını sürdürüyor ve başlangıçta çıktığımız ana ilkelerden ayrılmadan hedeflerimizi sürekli güncelliyoruz. Sektördeki çevik ve yenilikçi adımlarımız sayesinde sahip olduğumuz kolej, kurs ve anaokulu kimliklerini hem geleneksel değerleri hem de uluslararası gelişmeleri takip ederek en doğru şekilde ilerletiyoruz. Eğitimci aile geçmişinin de getirdiği bilgi birikimi ve ahlak ile ilerlerken bugün, özellikle İstanbul eğitiminde fark yaratan önemli bir konumda bulunuyoruz. Bu nedenle bu modern modeli Türkiye’nin diğer büyük şehirlerine de götürerek Sevinç kalitesini daha geniş bir alana ulaştırmak istiyoruz.”

sevinc_nisan_2024SEVİNÇ’İN NİTELİKLİ EĞİTİM STANDARTLARI BÜYÜME EŞİĞİNDE
Sevinç Eğitim Kurumları olarak Türkiye açılımı için ne gibi hamleler yaptınız?
Sevinç çatısı olarak yaklaşık 1 senedir her alanda kendimizi güncelliyor ve büyük çaplı bir açılıma hazırlanıyorduk. Harcadığımız yoğun emekler sonucu aldığımız bu kararı destekleyecek şekilde kolej, kurs ve anaokulu eğitim modellerini bütün detaylarıyla anlatan üç ayrı katalog hazırladık. Her biri uzun ve titiz çalışmalar sonucu ortaya çıkan tanıtım kataloglarında, uyguladığımız eğitime fark getiren teknikleri ve kullandığımız nitelikli sistemleri vurguladık. Ayrıca prensiplerimizle bağdaşan girişimcilere ulaşmak için özel olarak yatırımcılara hitap eden bir kitapçık da hazırladık. Bu kitapçıkta ise Sevinç franchise sistemine dahil olmanın yatırımcılara sağladığı avantajları detaylı şekilde ele aldık.
Sadece öğrencilere ve eğitimcilere değil, ilkelerimizle uyumlu yatırımcılara da kapılarımızı araladığımızı gösteren eğitim kataloglarını ve yatırımcı kitapçığını, Sevinç Eğitim Kurumları Pazarlama biriminin ve Genel Müdürlük ekibinin özverili çalışmaları sayesinde Türkiye genelindeki 13 bin adrese kurum markalı kutular içinde kargoladık. Sevinç olarak, sadece 3 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşen bu çalışmanın tam olarak planladığımız gibi ilerlemiş olmasının gururunu yaşıyoruz.

SEVİNÇ’Lİ OLMAK İSTEYEN KİŞİ VE KURUMLARI TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİYORUZ
Yaptığınız bu çalışmanın sonuçlarını bizimle paylaşmak ister misiniz?
Türkiye’ye açılımın Sevinç Eğitim Kurumları adına taşıdığı anlam oldukça büyük. Çünkü yürüttüğümüz kataloglama ve kargolama sürecinin ardından Türkiye’de faaliyet gösteren tüm özel öğretim kolej, kurs ve anaokuluna ulaşmayı başardık. Bunun sonucunda sahip olduğumuz kendini kanıtlamış, modern ve karizmatik eğitim modeli ile tüm Türkiye’den yoğun ilgi gördük. Yaptığımız başarılı iletişim çalışmalarının ardından Türkiye’nin dört bir yanından franchise başvurusu almaya başladık. Şu an ise Sevinç’li olmak isteyen kişi ve kurumları titizlikle değerlendirme, kurum prensiplerimizi en iyi şekilde taşıyacak adayları belirleme aşamasındayız.

DAHA FAZLA ÖĞRENCİYE NİTELİKLİ EĞİTİM SUNMAYI HEDEFLİYORUZ
Açılım hedeflerini kısaca özetleyebilir misiniz?
Sevinç Eğitim Kurumları olarak Türkiye açılımıyla birlikte eğitim sektöründe yeni bir çığır açmaya ve uzun süredir hedeflediğimiz eğitimde fırsat eşitliğini tekrar gündeme getirmeye hazırlanıyoruz. Nesillerdir devam eden eğitimde mükemmeliyet ve kalite arayışını ülke geneline yayarak herkes için ulaşılabilir kılmayı ve bunun sonucunda çok daha fazla öğrenciye nitelikli eğitim sunmayı hedefliyoruz. Attığımız bu önemli adımın, Sevinç’li olarak geleceğe yatırım yapacak franchise şubelerimize eğitimde yenilikçi bakış açımızı aktaracak olmasından ötürü büyük heyecan duyuyoruz.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN FRANCHISE BAŞVURUSU ALIYORUZ
• Eğitimci aile geçmişinin de getirdiği bilgi birikimi ve ahlak ile ilerlerken bugün, özellikle İstanbul eğitiminde fark yaratan önemli bir konumda bulunuyoruz. Bu nedenle bu modern modeli Türkiye’nin diğer büyük şehirlerine de götürerek Sevinç kalitesini daha geniş bir alana ulaştırmak istiyoruz.
• Nesillerdir devam eden eğitimde mükemmeliyet ve kalite arayışını ülke geneline yayarak herkes için ulaşılabilir kılmayı ve bunun sonucunda çok daha fazla öğrenciye nitelikli eğitim sunmayı hedefliyoruz.
• Yürüttüğümüz kataloglama ve kargolama sürecinin ardından Türkiye’de faaliyet gösteren tüm özel öğretim kolej, kurs ve anaokuluna ulaşmayı başardık. Bunun sonucunda sahip olduğumuz kendini kanıtlamış, modern ve karizmatik eğitim modeli ile tüm Türkiye’den yoğun ilgi gördük.
• Sahip olduğumuz kendini kanıtlamış, modern ve karizmatik eğitim modeli ile tüm Türkiye’den yoğun ilgi gördük. Yaptığımız başarılı iletişim çalışmalarının ardından Türkiye’nin dört bir yanından franchise başvurusu almaya başladık.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.