banner

TEV’den doktora öğrencilerine karşılıksız burs




TEV 15 doktora öğrencisine karşılıksız burs verecek. Karşılıksız doktora burslarına 30 Aralık 2014 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) Singapur bursuyla 2015-2016 öğretim yılında 15 öğrenciye 4 yıllık doktora öğrenimi için karşılıksız burs verilecek. TEV-SINGA bursları; Singapur’da, A*STAR (The Agency for Science, Technology and Research), NTU (Nanyang Technological University), NUS (National University of Singapore) ve SUTD (Singapore University of Technology and Design)’da Temel Bilimler, Mühendislik ve Biyomedikal Bilimleri alanlarında doktora çalışmaları için karşılıksız verilecek. Burs için lisans son sınıfta öğrenim görenler, mezunlar ya da master veya doktora yapanlar aday olabiliyor. TEV-SINGA karşılıksız doktora burslarına 30 Aralık 2014 tarihine kadar www.tev.org.tr adresinden başvuru yapmak mümkün.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.