banner

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 500 öğrenciye burs verecek




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca lisans öğrencilerinden bitirme tezi hazırlayan 500 öğrenciye burs verilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca lisans öğrencilerinden bitirme tezi hazırlayan 500 öğrenciye burs verilecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, burs Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla, Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından sağlanacak.

Ayda 300 lira olmak üzere 4 ay süreyle verilecek burstan, 200 çevre mühendisliği, 125 biyoloji, kimya ve kimya mühendisliği, 100 şehir planlama ve mimarlık, 75 inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi yararlanabilecek. 

Lisans bursuna belirtilen konu başlıkları altında bitirme tezi hazırlayan öğrenciler, vakfın internet sitesinden 15 Şubat 2015'e kadar başvuru yapabilecek.

28 Şubat'ta kadar burs almaya hak kazananlar belirlenerek, kamuoyuyla paylaşılacak.

Burslar 1 Şubat 2015 baz alınarak ödenecek. Burs alan öğrenciler üniversite tarafından yapılan tez kabulünden sonra, tezini yazılı doküman ve CD formatında birer kopya halinde Türkiye Çevre Koruma Vakfına gönderecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.